Sporturi de vara - imagini si poze sporturi de vara

Imagini de varaVara este cel mai cald anotimp al anului cand soarele straluceste direct pe o jumătate din lume. Vara in emisfera nordica incepe aproximativ pe douăzeci şi unu iunie - data solstiţiului de vară. Se termină pe 23 septembrie, data echinocţiului de toamnă. De obicei, iulie şi august sunt cele mai calde luni din sezonul de vara. Culturi, copaci şi alte plante ajung la maturitate deplină în vară. Când soarele este ridicat pe emisfera nordica, este scăzut în emisfera sudică.
Oamenii profita de temperaturile mai ridicate petrecand mai mult timp în aer liber în timpul verii. Activităţi cum ar fi călătoriile la mare şi picnicul apar în timpul lunilor de vară. Sporturi, cum ar fi volei, baseball, fotbal, tenis, fotbal pe nisip sunt jucate pe plaja marii. Schi-ul de apă este un sport unic de vara, care se face atunci când apele mai calde se apropie de temperatura cea mai mare din an.
In continuare sunt prezentate cateva imagini ce surprind sporturile de vara, imagini care exprima bucurii sezonului de vara.

Imagini sporturi de vara
Imagini de vara
Imagini de vara
Imagine skiing de vara

Imagine tenis de vara pe plaja

0 comentarii

Trimiteți un comentariu